Over Ons

Westlandse Verhuis Service is een professioneel verhuisbedrijf gevestigd in Wateringen, gemeente Westland. We werken zowel nationaal als internationaal en houden wel van een uitdaging. Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche hebben we een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare en efficiënte partner voor al uw verhuisbehoeften. Of u nu een particuliere verhuizing in het vooruitzicht hebt of een zakelijke verhuizing, wij staan voor u klaar met een breed scala aan verhuisdiensten.

Bij Westlandse Verhuis Service begrijpen we dat verhuizen een spannende, maar ook stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om uw verhuiservaring zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. Ons toegewijde team van ervaren verhuisspecialisten staat klaar om u te helpen bij elke stap van het verhuisproces, van het plannen en organiseren, het veilig en efficiënt verplaatsen van uw bezittingen tot ondersteuning bij de montage.

Wij geloven in het leveren van maatwerkoplossingen die aansluiten op de unieke behoeften van elke klant. We luisteren naar uw wensen, bespreken uw specifieke eisen en passen onze diensten daarop aan. Of u nu verhuist naar een nabijgelegen locatie of een internationale verhuizing plant, wij hebben de expertise en middelen om aan al uw vereisten te voldoen.

Onze verhuisteams zijn niet alleen goed opgeleid, maar ook uitgerust met geavanceerde verhuismaterialen en -apparatuur om ervoor te zorgen dat uw bezittingen veilig worden behandeld en vervoerd. We hechten veel belang aan kwaliteit en zorgen ervoor dat al onze verhuisdiensten voldoen aan de hoogste normen.

Wanneer u kiest voor Westlandse Verhuis Service, kiest u voor een verhuispartner die betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Laat ons u helpen bij uw volgende verhuizing en ervaar de stressvrije en probleemloze service waar we om bekend staan.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuisbehoeften te bespreken. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Contact

Westlandse Verhuis Service B.V.
Maasdijkseweg 132
2291 PJ Wateringen
info@westlandseverhuisservice.nl

Westlandse Verhuis Service

  • Specialist in projectverhuizing en montage
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Gerenomeerd verhuisbedrijf met 32 jaar ervaring
  • Volledige verhuisdiensten, van inpakken tot montage