Project verhuizingen

De verhuizing van een onderneming is een ingrijpende gebeurtenis waarbij aan veel zaken tegelijk moet worden gedacht. Voor management en medewerkers betekent het zowel het afscheid van een vertrouwde omgeving als de zeldzame kans om een nieuwe werkruimte optimaal in te richten. Het betekent ook een intensieve periode voor degene die de coördinatie van de verhuizing voor zijn of haar rekening neemt. Dat is doorgaans geen dagelijkse kost voor de betreffende bedrijfsfunctionaris. Toch is het van vitaal belang dat alle activiteiten tijdens de voorbereiding en uitvoering goed op elkaar worden afgestemd.

“De beste manier om de continuïteit van het bedrijfsproces te garanderen”

Westlandse Verhuis Service begrijpt als geen ander welke stappen moeten worden genomen om een bedrijfsverhuizing zonder onnodige problemen te laten verlopen. Voor ons is het de gewoonste zaak van de wereld, waarbij we ons goed realiseren dat dat voor onze opdrachtgever niet het geval is. Daarom staan we vanaf het moment dat de beslissing om te verhuizen is genomen met raad en daad klaar om het verhuistraject in goede banen te leiden. Daarbij kijken we allereerst naar de beste manier om de continuïteit van het bedrijfsproces te garanderen.

Een groot deel van ons verhuisteam heeft de speciale verhuisopleiding gevolgd en is tevens in het bezit van een VCA diploma.


Westlandse Verhuis Service

  • Specialist in projectverhuizing en montage
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Gerenomeerd verhuisbedrijf met 32 jaar ervaring
  • Volledige verhuisdiensten, van inpakken tot montage